fbpx

Misiunea Agenției

meeting, business, brainstorming-1453895.jpg

Misiunea noastră

Printr-o legătură strânsă cu clientul, construim o colaborare win-win pentru o prezență cu impact în online și o eficientizare a bugetelor de marketing. 

Viziunea noastră

Ținta noastră este să ajutăm cât mai multe afaceri din România să își atingă potențialul maxim prin crearea atentă și aplicarea minuțioasă a strategiilor eficiente de promovare online. Existăm deoarece scopul nostru este ca fiecare afacere românească și nu numai să poată scala cu ajutorul Facebook & Instagram ads.

board, chalk, business-3695073.jpg

Ce ne face diferiți de alte agenții din aceeași nișă?

Focusul nostru se axează pe valori pe care le respectăm cu strictețe! 

Oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Suntem o echipă în continuă perfecționare pentru a ajuta clientul ca prin gestionarea marketingului online, să ajungă la o creștere majoră a cifrei de afaceri.

Strategia cea mai bună e cea care te ajută să ajungi în top. Stabilirea unor strategii realiste în concordanță cu bugetul de marketing, face ca afacerea ta să fie una de success.

Serviciile noastre sunt calitative și datorită integrității, a trasparenței și a respectului pe care îl acordăm atât clienților cât și echipei noastre.

Singurul lucru constant este schimbarea. Noi credem că adaptibilitatea  pusă lângă creativitate  formează oportunitatea din care pot apărea rezultate mai bune. Ne adaptăm cu interes  fiecărui trend, fiecărui stil. Planificarea este un mod activ de a discuta despre scopuri, obiective și strategii pe care le dorim realizate.

Noi definim devotamentul ca fiind arta de a schimba o promisiune într-o realitate. Ea este o piatra de temelie pe care construim realizările noastre.

Oferim importanță temeinică  în colaborare, în consultanță, în productivitate și în anganjament.  Planificăm în mod strategic, prin servicii de consultanță de excepție.

Dacă ai întrebări suntem aici să îți răspundem

Tu completezi formularul de contact și revenim către tine în maxim 24 ore. Ne oferi câteva detalii despre afacerea ta, iar noi îți pregătim o strategie de marketing personalizată (GRATUIT!). Ulterior, avem o discuție pentru a stabili până în cele mai mici detalii colaborarea.

Prețurile sunt discutate individual cu fiecare client în parte, în funcție de anvergura proiectului și în funcție de serviciile necesare.

Suntem disponibili la numărul de telefon: 0747913775. De asemenea, ne poți trimite e-mail la: contact@cscads.ro .

Avertisment !

Ca avertisment, recunoaștem că asocierea cu echipa noastră poate provoca dependență!  Însă această dependență este întotdeauna spre binele clientului, fără alte efecte secundare.

Fă primul pas către o colaborare de succes!

Contactează-ne acum prin completarea formularului de contact apăsând butonul alăturat și vom lua legătura cu tine în maxim 24 ore!